ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτή η «αντιπυρική ετοιμότητα» της κυβέρνησης, πόσους νεκρούς θα στοιχίσει ακόμα;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Απειλές στην αδελφή της Λίνας Κοεμτζή να σταματήσει να ερευνά την υπόθεση

Απειλές στην αδελφή της Λίνας Κοεμτζή να σταματήσει να ερευνά την υπόθεση

Φόβος και οργή έχει κυριεύσει την οικογένεια της Λίνας Κοεμτζή, μετά τις απειλές που φέρεται να έχει δεχτεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η αδελφή της, Χριστίνα.

Στα μηνύματα που φέρνει στο φως εφημερίδα, η 22χρονη κοπέλα δέχεται «προτροπές» να σταματήσει αυτή και η οικογένειά της να «σκαλίζουν» την υπόθεση της Λίνας, προειδοποιώντας ότι μπορεί στο μέλλον να τους βρει κάτι κακό.

«Πρόσεξε γιατί όπως ξαποστείλαμε την αδελφή σου, που είχε τον ίδιο χαρακτήρα με σένα… Πάει η Λίνα, θες να χάσετε κι άλλα μέλη», είναι κάποια από τα ανατριχιαστικά μηνύματα που έχει λάβει η κοπέλα.

«Σταματήστε, θα σας βρει μεγάλο κακό… Εγώ δεν κάνω τίποτα, άλλοι καθαρίζουν για μένα», αναφέρει άλλο μήνυμα

Όπως σημειώνει το δημοσίευμα, η αδελφή της Λίνας Κοεμτζή δεν είναι το μόνο πρόσωπο σε αυτή την υπόθεση που έχει λάβει απειλητικά μηνύματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μια φίλη της φοιτήτριας, που είχε καταγγείλει τον εκβιασμό που φέρεται να δεχόταν για «ροζ» βίντεο, αναγκάστηκε να φύγει από τη χώρα μετά από απειλές που δέχθηκε

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.