ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Θρίλερ στη Νέα Φιλοθέη – Ομολογία–σοκ: Αυτός είναι ο λόγος που στραγγάλισε τη γυναίκα του

Θρίλερ στη Νέα Φιλοθέη – Ομολογία–σοκ: Αυτός είναι ο λόγος που στραγγάλισε τη γυναίκα του

Ενενηντάχρονος στραγγάλισε την 87χρονη σύζυγό του, η οποία έπασχε από άνοια, μέσα στο σπίτι τους στη Νέα Φιλοθέη Αμαρουσίου. Η οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης.

Το έγκλημα καταγγέλθηκε από την κόρη του ζευγαριού η οποία γύρισε στο σπίτι και βρήκε την 87χρονη μητέρα της νεκρή.

Στο σπίτι που σημειώθηκε η τραγωδία έμεναν το ζευγάρι των ηλικιωμένων, η κόρη τους και τα εγγόνια τους.

Οι αστυνομικοί στο σπίτι βρήκαν τον 90χρονο στο σαλόνι και τη στραγγαλισμένη σύζυγο του στο διπλανό δωμάτιο.

Ο ηλικιωμένος άνδρας ομολόγησε και δήλωσε ότι ήθελε να αυτοκτονήσει πέφτοντας από τον πέμπτο όροφο μετά την αποτρόπαια πράξη του. Μάλιστα, ο 90χρονος είχε αφήσει και γράμμα στο οποίο έγραφε πως δεν ήθελε να ενοχλούν άλλο.

Στη συνέχεια ο ηλικιωμένος άνδρας δήλωσε ότι στραγγάλισε τη γυναίκα του για να ησυχάσει η ίδια και να μην ταλαιπωρηθεί η κόρη τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι αστυνομικοί οδήγησαν τον 90χρονο στο Αστυνομικό Τμήμα και σχηματίζεται δικογραφία για την υπόθεση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.