ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Eκτός ελέγχου η κατάσταση στη Ρόδο με τους Ρομά: Φωτιές και επεισόδια (βίντεο, φωτό)

Eκτός ελέγχου η κατάσταση στη Ρόδο με τους Ρομά: Φωτιές και επεισόδια (βίντεο, φωτό)

Μια ακόμα φωτιά, από τις εκατοντάδες παρόμοιες που έχουν ξεσπάσει τα τελευταία χρόνια, εκδηλώθηκε σήμερα το μεσημέρι, στην περιοχή του Καρακόνερου στη Ρόδο, στην είσοδο του καταυλισμού των Ρομά.

Η φωτιά εκδηλώθηκε σε σκουπίδια και ξερά χόρτα που υπάρχουν στην περιοχή, ενώ ο μαύρος καπνός ήταν ορατός σε ολόκληρη σχεδόν την πόλη. Στο σημείο βρέθηκαν 2 οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας Ρόδου με 6 άνδρες, που λειτούργησαν γρήγορα και αποτελεσματικά περιορίζοντας έτσι το μέτωπο της φωτιάς.

Οι κάτοικοι, βρίσκονται πάντως σε πλήρη απόνγωση. Μιλώντας στη ΡΟΔΙΑΚΗ πριν από λίγο διερχόμενοι οδηγοί και κάτοικοι της περιοχής που βρέθηκαν στο σημείο, επισήμαναν για ακόμα μια φορά, ότι η κατάσταση σε ότι αφορά την παραβατικότητα από την πλευρά των ΡΟΜΑ αλλά και την απίστευτη ανοχή των αρμοδίων φορέων και αρχών, έχει ξεπεράσει πλέον κάθε προηγούμενο.

Οι ίδιοι σημείωναν ότι έχουν χορτάσει από υποσχέσεις εδώ και 20 χρόνια κι έχουν απηυδήσει από τις υποσχέσεις που κατά καιρούς έχουν δοθεί. Κάλεσαν δε τον αρμόδιο εισαγγελέα και τις αρχές που είναι υπεύθυνες να σταματήσουν τον παραλογισμό αυτό που βάζει σε κίνδυνο καθημερινά χιλιάδες ανθρώπους που διαμένουν στην περιοχή και εκθέτει το νησί μας διεθνώς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.