ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Ζάκυνθος: Συλλήψεις για κλοπές – Κινούνταν με mini bus και έκαναν τους πελάτες

Ζάκυνθος: Συλλήψεις για κλοπές – Κινούνταν με mini bus και έκαναν τους πελάτες

Έντεκα αλλοδαποί, υπήκοοι Ρουμανίας, συνελήφθησαν χθες το απόγευμα στη Ζάκυνθο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ζακύνθου, για διαδοχικές υποθέσεις κλοπών προϊόντων από εμπορικές επιχειρήσεις στην περιοχή του Αργασίου.

Οι 11 συλληφθέντες, ηλικίας από 18 έως 43 ετών, κινούμενοι με ΙΧ λεωφορείο (mini bus), προσποιούνταν τους πελάτες και με τη μέθοδο της απασχόλησης αφαιρούσαν προϊόντα.

Μέχρι στιγμής, η δράσης τους εντοπίζεται σε κλοπές από κατάστημα τουριστικών ειδών, σούπερ μάρκετ και μία περίπτωση απόπειρας κλοπής σε κατάστημα πώλησης οινοπνευματωδών ποτών.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα αντικείμενα που είχαν αφαιρέσει, τα οποία επιστράφηκαν στους ιδιοκτήτες τους. Επίσης, στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκε και κατασχέθηκε πλήθος αντικειμένων, για τα οποία ερευνάται το νόμιμο της κατοχής, καθώς και το όχημα με το οποίο κινούνταν.

Από το Τμήμα Ασφαλείας Ζακύνθου, που διενεργεί την προανάκριση, εξετάζεται η συμμετοχή τους και σε άλλες αντίστοιχες πράξεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.