ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Ψοφάει» για αδιέξοδες κομματικές κάλπες και για συναυλίες ο Έλληνας που χρωστά ο καθένας 94.000 ευρώ από την ώρα που γεννιέται. Καμία ελπίδα...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Σκηνές «πολέμου» στο Μενίδι – «Τράβηξαν» όπλο και πυροβόλησαν άνδρα τρεις φορές (φώτο)

Σκηνές «πολέμου» στο Μενίδι – «Τράβηξαν» όπλο και πυροβόλησαν άνδρα τρεις φορές (φώτο)

Για ασήμαντη αφορμή βγήκαν τα όπλα στη θέση Αυλίζα στο Μενίδι, όπου το πρωί του Σαββάτου ένας άντρας δέχτηκε τρεις πυροβολισμούς από γείτονά του.

Μέλη δύο οικογενειών, που δεν είχαν εδώ και καιρό καλές σχέσεις μεταξύ τους, διαπληκτίστηκαν. Η κατάσταση, ωστόσο, ξέφυγε από κάθε έλεγχο. Ένας 30χρονος από τη μία οικογένεια τσακώθηκε με το γείτονά του, μέχρι που κάποια στιγμή πήρε ένα όπλο και τον πυροβόλησε τρεις φορές. Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, ο 30χρονος πυροβόλησε μία φορά στο θώρακα τον γείτονά του, εκείνος έπεσε κάτω αιμόφυρτος και στη συνέχεια τον πυροβόλησε ακόμα δύο φορές ενώ βρισκόταν στο έδαφος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο τραυματισμένος άντρας διακομίστηκε εν ζωή στο νοσοκομείο, όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο 30χρονος δράστης, όπως και τα μέλη της οικογένειάς του, εξαφανίστηκαν μετά το περιστατικό και έκτοτε αναζητούνται.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.