ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος ο Κασσελάκης;»!
prodeals.gr

Κορωνοϊός: Στις 4 οι συλλήψεις για παραβίαση των κανονισμών σε Κοζάνη και Ιωάννινα – 5 σε όλη την Ελλάδα (upd)

Κορωνοϊός: Στις 4 οι συλλήψεις για παραβίαση των κανονισμών σε Κοζάνη και Ιωάννινα – 5 σε όλη την Ελλάδα (upd)

(upd 16:05) Πέντε είναι μέχρι στιγμής οι συλλήψεις σε όλη την επικράτεια για την παραβίαση των περιοριστικών μέτρων που έχει ανακοινώσει η κυβέρνηση για την πανδημία του κορωνοϊού.

Αρχικό κείμενο 13:41

Και οι τέσσερις συλλήψεις αφορούν είτε ιδιοκτήτες είτε εργαζομένους σε φροντιστήρια σε Κοζάνη και Ιωάννινα.

Οι τέσσερις συλλήψεις έγιναν το απόγευμα της Πέμπτης.

Στα Ιωάννινα πρόκειται για ιδιοκτήτη φροντιστηρίου που, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΕΛΑΣ «διαπιστώθηκε ο κατηγορούμενος να λειτουργεί, ως ιδιοκτήτης, φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης, παρά την προσωρινή απαγόρευση λειτουργίας των εκπαιδευτικών δομών της χώρας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην Κοζάνη συνελήφθησαν τρεις Έλληνες, ηλικίας 43, 56 και 57 ετών. Ο πρώτος είναι καθηγητής σε φροντιστήριο και οι άλλοι δύο είναι οι ιδιοκτήτες της επιχείρησης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.