Ο κορωνοϊός για κάποιους είναι μία τραγωδία και για άλλους μία ευκαιρία για μια καλή «μπάζα».

Ιδιαίτερα μεγάλος είναι ο κίνδυνος εκτεταμένης ανομίας στη χώρα και ιδιαίτερα στο Λεκανοπέδιο, καθώς μεγάλο μέρος των δυνάμεων ασφαλείας είναι απασχολημένο σε Έβρο και νησιά λόγω του μεταναστευτικού, ενώ η καραντίνα λόγω κορωνοϊού ουσιαστικά έχει αφήσει το πεδίο ελεύθερο στους κακοποιούς να χτυπήσουν άδεια σπίτια, κλειστά καταστήματα, αποθήκες και ΑΤΜ.

Επιπλέον όσοι πολίτες κυκλοφορούν στους άδειους δρόμους ιδιαίτερα το βράδυ πρέπει να είναι προσεκτικοί καθώς οι ερημωμένοι δρόμοι τους κάνουν «εύκολους στόχους».

Βέβαια στα κεντρικά της ΕΛ.ΑΣ. έχουν εκπονήσει σχέδιο για την περίοδο της καραντίνας , αλλά οι δυνάμεις που διαθέτουν είναι συγκεκριμένες.

Μάλιστα χθες είχαμε το πρώτο κρούσμα καθώς κακοποιοί ανατίναξαν ταυτόχρονα 4(!) ΑΤΜ στα Σπάτα.

Έκρηξη σε τέσσερα μηχανήματα αυτόματης ανάληψης χρημάτων σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στο εκπτωτικό χωριό στα Σπάτα.

Ομάδα ατόμων ανατίναξαν τα ΑΤΜ περίπου στις 4 π.μ.

Από την έκρηξη, η οποία ήταν πολύ ισχυρή, προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές και στα τέσσερα μηχανήματα αυτόματης ανάληψης μετρητών.

Σύμφωνα με πληροφορίες τηλεοπτικού σταθμού, οι δράστες απέσπασαν αδιευκρίνιστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό από το ένα μηχάνημα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ακολούθως, οι άγνωστοι δράστες τράπηκαν σε φυγή.