Σε μια σοβαρή καταγγελία, η οποία αν ισχύει, τότε καταδεικνύει ότι η Τουρκία έχει επιδοθεί σε ένα άνευ προηγουμένου «αμμόμετρο πόλεμο» κατά της Ελλάδας κάνουν διεθνή site.,

Πιο συγκεκριμένα όπως αποκαλύπτει η ιστοσελίδα «jihadwatch.org» η Τουρκία «… επιδίδεται σε «βιολογική τζιχάντ κατά της Ελλάδας, στέλνοντας μετανάστες μολυσμένους από κορωνοϊό».

Πως προκύπτει αυτό; Σύμφωνα με πληροφορίες από δύο περιστατικά. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα το πρώτο περιστατικό συνέβη όταν περιπολικό του ΛΣ εντόπισε βάρκα με λαθραίους μετανάστες η οποία επιχειρούσε να περάσει στα Εθνικά Χωρικά Ύδατα.

Την ώρα εκείνη στην περιοχή εμφανίστηκε και περιπολικό της τουρκικής Ακτοφυλακής, το πλήρωμα όμως του οποίου φορούσε προστατευτικές στολές ιατρικού τύπου!

Όπως αναφέρεται το γεγονός αυτό έχει βάλει σε υποψία τα ελληνικές αρχές ότι η συγκεκριμένη βάρκα με τους αλλοδαπούς μετέφερε και θετικούς τον κορωνοϊό, ασυμπτωματικούς μεν, αλλά με ικανότητα να τον μεταδώσουν σε άλλους αλλοδαπούς σε κέντρα όπως αυτό της Μόρια, προκαλώντας γενική αναταραχή ίσως και εξέγερση.

Το δεύτερο περιστατικό αφορά το τουρκικό πλοίο AKINTURK 2 το οποίο στις 5 Απριλίου επιχείρησε στα ΕΧΥ στην περιοχή μεταξύ Λέσβου και Χίου. Και εκεί υπάρχουν αναφορές ότι το πλήρωμα είχε λάβει ανάλογα μέτρα ασφάλειας. Δεν διαπιστώθηκε εάν όντως μετέφερε λαθραίους μετανάστες αλλά το σκάφος άλλαξε πορεία και κατευθύνθηκε στη συνέχεια στο λιμάνι της Μερσίνας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/CC_CRF/status/1248589988440215552