ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Συναγερμός στη Δομή της Σάμου: Συμμορία αλλοδαπών ληστεύει μετανάστες

Συναγερμός στη Δομή της Σάμου: Συμμορία αλλοδαπών ληστεύει μετανάστες

Τουλάχιστον τέσσερις ληστείες είχαν διαπράξει αλλοδαποί που διαμένουν στην δομή της Σάμου. Σύμφωνα με τις καταγγελίες, επτά αλλοδαποί, ανάμεσα τους τρεις ανήλικοι έκλεβαν το τους διαμένοντες της δομής.

Μετά τις καταγγελίες των θυμάτων, από τα οποία οι δράστες άρπαζαν κυρίως κινητά αλλά και χρήματα, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας ξεκίνησαν εκτεταμένες έρευνες στη δομή αλλοδαπών και κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τους δράστες. Μάλιστα, πέρασαν χειροπέδες σε τρεις αλλοδαπούς ηλικίας 16 ως 17 χρόνων, ενώ οι τέσσερις συνεργοί τους ηλικίας 19 ως 26 ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι τρεις ανήλικοι παραπέμφθηκαν στην Εισαγγελία Σάμου και σε βάρος τους ασκήθηκαν διώξεις για συμμετοχή σε εγκληματική ομάδα, ληστείες, κλοπές και πρόκληση σωματικής βλάβης. Για τα ίδια αδικήματα κατηγορούνται και οι υπόλοιποι τέσσερις, ενώ η Ασφάλεια διενεργεί προανάκριση για να εξακριβωθεί αν εμπλέκονται και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις κλοπών και ληστειών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.