ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Αρκαδία: Φωτιά στη Μεγαλόπολη – Κινητοποιήθηκε η πυροσβεστική

Αρκαδία: Φωτιά στη Μεγαλόπολη – Κινητοποιήθηκε η πυροσβεστική

Φωτιά έπιασε το μεσημέρι της Κυριακής, η περιοχή Βιλογστή Μεγαλόπολης στην Αρκαδία, με την πυροσβεστική να σπεύδει άμεσα με 10 οχήματα.

​Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση.

Στο σημείο έσπευσαν 23 πυροσβέστες, με 10 οχήματα.

Δύο πυρκαγιές το Σάββατο

Το Σάββατο δύο πυρκαγιές εκδηλώθηκαν σε Σάμο και Χίο.

Χάρη στην κινητοποίηση της πυροσβεστικής, καθώς και εθελοντών, οι δύο πυρκαγιές τέθηκαν υπό έλεγχο εντός ολίγων ωρών.

Δύο συλλήψεις για εμπρησμούς από αμέλεια

Στο μεταξύ, ανακριτικοί υπάλληλοι της πυροσβεστικής συνέλαβαν το Σάββατο έναν άνδρα, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, ως υπαίτιο πρόκλησης εμπρησμού από αμέλεια σε αγροτική έκταση στην περιοχή Πετρίνα του δήμου Ανατολικής Μάνης, στη Λακωνία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

​Παράλληλα, την Κυριακή συνελήφθη από στα Κύθηρα ένας άνδρας ως υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού από αμέλεια, σε δασική έκταση στην περιοχή Πλατειά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.