ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Φιλιάτες Θεσπρωτίας: Αυτοκτόνησε 49χρονος αστυνομικός

Φιλιάτες Θεσπρωτίας: Αυτοκτόνησε 49χρονος αστυνομικός

Νεκρός εντοπίστηκε 49χρονος αστυνομικός, ο οποίος υπηρετούσε στο Αστυνομικό Τμήμα Φιλιατών.

Η σορός του άτυχου 49χρονου, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του thespro.gr, αναζητούνταν από το μεσημέρι αφότου δεν παρουσιάστηκε στην υπηρεσία του, εντοπίστηκε πριν λίγο δίπλα στο ποταμάκι στο σημείο “Τζούμα” στο χωριό Δάφνη Φιλιατών.

Στο σημείο αυτή την ώρα βρίσκονται συνάδελφοι του 49χρονου και αναμένεται η αυτοψία από τον ιατροδικαστή.

Οι πρώτες ενδείξεις κάνουν λόγω για αυτοκτονία, καθώς δίπλα στον άτυχο 49χρονο βρέθηκε το υπηρεσιακό του περίστροφο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Προανάκριση διενεργεί το Α.Τ. Φιλιατών σε συνεργασίας με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηγουμενίτσας, ενώ φως στα ακριβή αίτια του θανάτου αναμένεται να ρίξει η νεκροψία – νεκροτομή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.