ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Θεσσαλονίκη: Αιματηρές συμπλοκές μεταξύ Πακιστανών και Ρομά στον Δενδροπόταμο

Θεσσαλονίκη: Αιματηρές συμπλοκές μεταξύ Πακιστανών και Ρομά στον Δενδροπόταμο

Σε εμπόλεμη ζώνη έχει μετατραπεί ο Δενδροπόταμος ανάμεσα σε Ρομά και παράνομων μεταναστών, καθώς σημειώνονται συνεχώς αιματηρές συμπλοκές.

Λίγο μετά τις 12:00 το βράδυ, περίπου 200 Πακιστανοί βρέθηκαν στην περιοχή κρατώντας μαχαίρια και ρόπαλα. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, πήγαν στον Δενδροπόταμο για αντίποινα στους Ρομά, καθώς την Κυριακή του Πάσχα, οι Ρομά ζήτησαν από όλους τους μετανάστες που μένουν στην περιοχή να φύγουν.

Άμεσα βγήκαν στους δρόμους οι κάτοικοι της περιοχής και παραλίγο να υπάρχει αιματηρή συμπλοκή. Σύμφωνα με την αστυνομία, δέχθηκε κλήση για παρέμβαση, αλλά όταν έφτασαν στον οικισμό ΟΠΚΕ και δικυκλιστές δεν εντόπισε μετανάστες, παρά μόνο τους Ρομά, που ήταν αναστατωμένοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του makthes.gr, σε περιπολίες που έγιναν έπειτα προσήχθησαν περίπου 10 αλλοδαπoί για το περιστατικό.

Στον Δενδροπόταμο τους τελευταίους τουλάχιστον τέσσερις μήνες, παρατηρείται πολλοί μετανάστες να νοικιάζουν σπίτια ή να διαμένουν σε εγκαταλελειμμένα κτίρια. Για αρκετό καιρό δεν σημειώθηκε κάποιο πρόβλημα, ωστόσο το Μεγάλο Σάββατο υπήρχε ένα αιματηρό περιστατικό που ήταν αφορμή για τον ξεσηκωμό των Ρομά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, το βράδυ της Αναστάσεως ένας Πακιστανός μαχαίρωσε νεαρό τσιγγάνο, μετά από μια παρεξήγηση. Την επόμενη ημέρα, περίπου 100 Ρομά συγκεντρώθηκαν και επισκέφτηκαν όλα τα σπίτια, όπου διαμένουν μετανάστες και τους ζήτησαν να μαζέψουν τα πράγματά τους και να φύγουν από την περιοχή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.