ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Αιτωλοακαρνανία: Ιερόσυλοι «σήκωσαν» εκκλησάκι για δεύτερη φορά – Άρπαξαν διάφορα θρησκευτικά αντικείμενα

Αιτωλοακαρνανία: Ιερόσυλοι «σήκωσαν» εκκλησάκι για δεύτερη φορά – Άρπαξαν διάφορα θρησκευτικά αντικείμενα

Ιερόσυλοι «σήκωσαν» το ιδιόκτητο εκκλησάκι της Αγίας Μαρκέλλας στην ομώνυμη περιοχή της Παλαίρου στην Αιτωλοακαρνανία για δεύτερη φορά!

Οι δράστες άρπαξαν διάφορα θρησκευτικά αντικείμενα και εξαφανίστηκαν χωρίς να τους αντιληφθεί κάποιος. Για την κλοπή ενημερώθηκαν οι αστυνομικοί του τμήματος Ακτίου-Βόνιτσας, οι οποίοι ερευνούν για να εντοπίσουν τους υπαίτιους και σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος αγνώστων. Δεν αποκλείουν, μάλιστα, το ενδεχόμενο να πρόκειται για τους ίδιους που διέρρηξαν και στο παρελθόν το εκκλησάκι.

Διάρρηξη εκκλησίας και στην Ημαθία

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην διάρρηξη μιας εκκλησίας στο Μακροχώρι Ημαθίας είχε χρησιμοποιηθεί ένα αυτοκίνητο που είχε κλαπεί τα ξημερώματα της 26ης Απριλίου από την πυλωτή ενός κτιρίου στην περιοχή «Παπάκια» στη Βέροια και βρέθηκε βυθισμένο σε ένα από τα μεγαλύτερα αρδευτικά κανάλια της περιοχής Ημαθίας, στο ύψος της Κουλούρας! Το κλεμμένο αυτοκίνητο ανασύρθηκε από το νερό με την βοήθεια δύτη και ειδικού με γερανό συνεργείου και εξετάστηκε από την Αστυνομία για τυχόν ίχνη των δραστών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.