ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Σαγέικα Αχαΐας: Οκτώ τραυματίες από επίθεση με όπλο και… μπαλτά – Χειροπέδες σε ένα άτομο

Σαγέικα Αχαΐας: Οκτώ τραυματίες από επίθεση με όπλο και… μπαλτά – Χειροπέδες σε ένα άτομο

Αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε έναν άντρα ο οποίος συμμετείχε στη συμπλοκή που είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν οκτώ άτομα στα Σαγέικα της δυτικής Αχαΐας.

​Όλα ξεκίνησαν χθες το μεσημέρι όταν τρεις άντρες διαπληκτίστηκαν με τουλάχιστον οκτώ άτομα.

​Ο καυγάς πήρε διαστάσεις, μέχρι που ένας από τους τρεις άντρες πήρε ένα όπλo και πυροβόλησε, τραυματίζοντας τέσσερις γυναίκες και τέσσερις άνδρες, οι οποίοι διακομίσθηκαν με σταθμούς του ΕΚΑΒ και δικά τους μέσα, στο Κέντρο Υγείας της περιοχής και σε νοσοκομείο της Πάτρας.

Ο ένοπλος ταυτοποιήθηκε από την ΕΛ.ΑΣ. και αναζητείται.

​Όσον αφορά στον συλληφθέντα φέρεται να επιτέθηκε με μπαλτά εναντίον των οκτώ ατόμων και προέτρεπε τον συνεργό του να πυροβολήσει, ενώ ο έτερος άνδρας, που αναζητείται, τοποθέτησε φυσίγγια στο κυνηγητικό όπλο και το παρέδωσε στον συνεργό του για να πυροβολήσει.

Παράλληλα, αναζητούνται για να συλληφθούν ακόμη δύο άνδρες, τα πλήρη στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της ηθικής και φυσικής αυτουργίας σε απόπειρα ανθρωποκτονίας και βαριάς σωματικής βλάβης, καθώς και της παράβασης του νόμου για τα όπλα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

​Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των συνεργών του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.