ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Eιλικρινά: Ποιος ασχολείται -στα σοβαρά- με το debate του ΠΑΣΟΚ;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Έβρος: Του πέρασαν χειροπέδες για ληστεία σε ηλικιωμένη κυρία

Έβρος: Του πέρασαν χειροπέδες για ληστεία σε ηλικιωμένη κυρία

Χειροπέδες πέρασαν σε έναν κακοποιό που λήστεψε – υπό την απειλή μαχαιριού – μια ηλικιωμένη γυναίκα στον Έβρο.

Αποτελεσματική αποδείχθηκε η άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών δυνάμεων μετά την καταγγελία μιας ηλικιωμένης κατοίκου κοινότητας του Έβρου ότι την λήστεψε ένας κουκουλοφόρος, καθώς ο δράστης εντοπίστηκε μέσα σε λίγη ώρα και συνελήφθη έχοντας πάνω του το μαχαίρι με το οποίο την απείλησε.

Η γριούλα πανικοβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης, όταν ο δράστης που φορούσε κουκούλα full face εισέβαλε στην κατοικία της, την ακινητοποίησε με την απειλή του μαχαιριού και άρπαξε χρήματα και χρυσαφικά. Στη συνέχεια, ο κακοποιός διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση αλλά η ηλικιωμένη συγκράτησε τα χαρακτηριστικά του και τον περιέγραψε με ακρίβεια στους αστυνομικούς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κατά τις έρευνες που ξεκίνησαν αμέσως από άνδρες της Ασφάλειας Διδυμοτείχου και της Ο.Π.Κ.Ε., ο Έλληνας κακοποιός εντοπίστηκε και βρέθηκαν το μαχαίρι και η κουκούλα που χρησιμοποίησε. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία και παραβάσεις του νόμου περί όπλων, με την οποία παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.