Δυο φορές προσέγγισε την 34χρονη Ιωάννα ο 40χρονος μέσω του Facebook, και τις δυο τον απέκρουσε υπερασπιζόμενη την 35χρονη κατηγορούμενη για την επίθεση με βιτριόλι.

Όταν η 35χρονη της είχε πει ότι την ενοχλούσε το γεγονός ότι ο 40χρονος είχε κάνει φίλη του στο facebook την Ιωάννα, η κοπέλα έσπευσε αμέσως να τον διαγράψει. Στις 26 Νοεμβρίου του 2018 είχε γίνει η «παρεξήγηση». Τότε είχε στείλει μήνυμα ο 40χρονος στην Ιωάννα η οποία ήταν στην Βαρσοβία εκδρομή με φίλες της.

Του απάντησε λοιπόν εκείνη, και του είπε: «Είδες ότι σε διέγραψα έτσι;» Και εκείνος την ρωτάει: «Τι σου έκανα και με διέγραψες;» Και εκείνη του απάντησε: «Για σκέψου. Κάποια ανησυχεί για σένα». Η απάντηση του 40χρονου ήταν: «Μα δεν μπορώ να καταλάβω για ποια λες. Για ποια κοινή μας γνωστή, αλλά δεν έχεις κάνει κάτι κακό, ούτε θα κάνεις, ποτέ». Έτσι, τελείωσε ο πρώτος διάλογος ανάμεσα στην Ιωάννα και στον 40χρονο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όμως, τον Ιούλιο του 2019 ο 40χρονος επανέρχεται και τόσους μήνες μετά και του λέει η Ιωάννα: «Η Έφη, είναι συγχωριανή, φίλη και καλό κορίτσι». Σύμφωνα με τον Alpha, την ίδια κουβέντα είπε στους αστυνομικούς η Ιωάννα όταν την επισκέφθηκαν οι αστυνομικοί στο νοσοκομείο. «Η Έφη είναι καλό κορίτσι, είναι από διπλανό χωριό και απορώ πως την έχετε στην λίστα».