ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου είναι το νέο "Oruc Reis" για όποιον δεν το έχει καταλάβει...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Κρήτη: Πακιστανοί «επιχειρηματίες» κακοποίησαν γυναίκα στην Κρήτη

Κρήτη: Πακιστανοί «επιχειρηματίες» κακοποίησαν γυναίκα στην Κρήτη

Μια 47χρονη γυναίκα από τη Ρουμανία, κατήγγειλε στο Αστυνομικό Τμήμα Φαιστού της Κρήτης, πως κακοποιήθηκε σεξουαλικά.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε, βιάστηκε όχι μόνο από τον άνδρα από το Πακιστάν που την κάλεσε για υποτιθέμενη δουλειά στη Μεσαρά, αλλά και από έναν ακόμα ομοεθνή του, ενώ ένας τρίτος που βρέθηκε στην “ενέδρα” δεν πρόλαβε γιατί η γυναίκα κατάφερε να ξεφύγει.

Η 47χρονη, που διαμένει στο Ηράκλειο, είπε στους αστυνομικούς ότι είχε στο παρελθόν δεσμό με τον άνδρα που την κάλεσε στις Μοίρες για να δουλέψει σε θερμοκήπιο.

Έτσι αποφάσισε να ανταποκριθεί στην πρόσκλησή του και κατέβηκε στην περιοχή. Ωστόσο, ενώ την πήγαινε, όπως είπε ο Πακιστανός, για να της δείξει το θερμοκήπιο, εμφανίστηκαν οι άλλοι δύο άνδρες και αφού την χτύπησαν, άρχισαν να την κακοποιούν σεξουαλικά. Κατάφερε να ξεφύγει και πήγε στο Τμήμα όπου έκανε την καταγγελία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν και τους τρεις άνδρες, που αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του Εισαγγελέα, ενώ η γυναίκα θα εξεταστεί από ιατροδικαστή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.