ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Πολύ κακό για το... τίποτα! Κυριολεκτικά, όμως...

Νέα Ερυθραία: Θύμα ληστείας αστυνομικός – Άγνωστοι έκλεψαν το όπλο του

Νέα Ερυθραία: Θύμα ληστείας αστυνομικός – Άγνωστοι έκλεψαν το όπλο του

Θύμα κλοπής έπεσε ένας αστυνομικός στη Νέα Ερυθραία όταν παραβίασαν τη μικρή μπαγκαζιέρα που είχε στο μηχανάκι του και του απέσπασαν το όπλο του με μια γεμιστήρα με φυσίγγια.

Η ώρα ήταν μόλις 8 το βράδυ όταν ο 47χρονος αστυνομικός στάθμευσε το μηχανάκι του στην οδό Χαριλάου Τρικούπη στη Νέα Ερυθραία.

Άγνωστο κάτω από ποιες συνθήκες και αν οι δράστες τον παρακολουθούσαν, οι άγνωστοι παραβίασαν την κλειδαριά, του άρπαξαν το ιδιωτικό πιστόλι των 9mm και κατάφεραν να εξαφανιστούν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι έρευνες που έγιναν μέχρι στιγμής δεν έφεραν κανένα αποτέλεσμα και οι Αρχές εκφράζουν την ανησυχία τους για το πού μπορεί να καταλήξει το πιστόλι αλλά και για το γεγονός ότι οι δράστες δεν έκλεψαν τη μηχανή αλλά μόνο το πιστόλι που βρήκαν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.