ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Σοβαρό τροχαίο στον Κηφισό: Τραυματίστηκαν τέσσερις αστυνομικοί – Τεράστιο μποτιλιάρισμα (φώτο)

Σοβαρό τροχαίο στον Κηφισό: Τραυματίστηκαν τέσσερις αστυνομικοί – Τεράστιο μποτιλιάρισμα (φώτο)

Κυκλοφοριακός χάος και μποτιλιάρισμα έχει δημιουργηθεί στον Κηφισό, καθώς σημειώθηκε σοβαρό τροχαίο ατύχημα το μεσημέρι της Δευτέρα στο ύψος της γέφυρας Ροσινιόλ.

Κλειστή παραμένει, σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την Τροχαία, ακόμη η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας στο ρεύμα προς Λαμία, με την Τροχαία να έχει προχωρήσει σε εκτροπή της κυκλοφορίας. Στο τροχαίο έχουν εμπλακεί μοτοσικλέτες της ομάδας ΔΙΑΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τραυματίστηκαν τέσσερις αστυνομικοί, οι οποίοι διακομίστηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο 401.

Η κίνηση στην περιοχή είναι άκρως αυξημένη από τις 2 το μεσημέρι. Σύμφωνα με την κίνηση που καταγράφει ο χάρτης της Google, το μποτιλιάρισμα ξεκινά αυτή την ώρα από το ύψος χαμηλά του Μοσχάτου και καταλήγει στη Δυρραχίου. Πολύ αυξημένη καταγράφεται η κίνηση και στο καθοδικό ρεύμα της Αθηνών – Λαμίας, από το ύψος της Κηφισιάς μέχρι και τις Τρεις Γέφυρες, τμηματικά.

Εικόνα της κίνησης τώρα, ώρα 15:00

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.