ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτή η «αντιπυρική ετοιμότητα» της κυβέρνησης, πόσους νεκρούς θα στοιχίσει ακόμα;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Θέσεις «στα χαρακώματα» παίρνουν ΕΛ.ΑΣ. και άκρα αριστερά εν όψει της 17ης Νοέμβριου

Θέσεις «στα χαρακώματα» παίρνουν ΕΛ.ΑΣ. και άκρα αριστερά εν όψει της 17ης Νοέμβριου

Ομάδα αντιεξουσιαστών, προφανώς με «εσωτερική πληροφόρηση», έχει κλειστεί από χτες το βράδυ στο Πολυτεχνείο από χθές το βράδυ, προλαβαίνοντας τους αστυνομικούς που σύμφωνα με το υπάρχων σχέδιο θα διασφάλιζαν από χθές το βράδυ το Ίδρυμα, για να μην επιτρέψουν αυτό που τελικά συνέβη.

Περιμετρικά πάντως του Πολυτεχνείου έχουν ήδη αναπτυχθεί ισχυρές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. για να εμποδίσουν την «ενίσχυση» των ήδη ευρισκομένων εντός του κτηρίου αντιεξουσιαστών. Σκοπός πλέον του σχεδίου για την Αθήνα είναι το να μην υπάρξουν περαιτέρω «οχυρώσεις» αντιεξουσιαστών σε άλλα πανεπιστημιακά ιδρύματα όπως η ΑΣΟΕΕ.

Σύμφωνα με το σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ. προβλέπεται η ανάπτυξη 5000 αστυνομικών στην Αττική οι οποίοι θα κληθούν να μην επιτρέψουν τις συγκεντρώσεις ατόμων σε κανένα σημείο, ανήμερα της επετείου. Βέβαια την ίδια στιγμή, αριστερές οργανώσεις, αντιεξουσιαστές και αναρχικοί προετοιμάζονται για συγκεντρώσεις, ενώ αναμένεται και το ΚΚΕ να προχωρήσει στην διοργάνωση πορείας, παρά τις απαγορεύσεις. Όπως αναφέρεται πάντως σε σχετικά ρεπορτάζ το πιθανότερο είναι να βγει και διαταγή από το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. ότι για λόγους δημόσιας υγείας απαγορεύονται συναθροίσεις και πορείες για την συγκεκριμένη ημέρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Προβλέπεται πάντως διαδικασία δια της οποίας οι αντιπροσωπείες κομμάτων θα μπορέσουν να καταθέτουν στεφάνι στο Πολυτεχνείο, προκειμένου να μπορέσει να υλοποιηθεί η δέσμευση Μητσοτάκη προς τα κόμματα της αριστεράς.
Έντονο πονοκέφαλο πάντως παρουσιάζει για την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. η πιθανότητα να «διασπαρούν» οι συγκεντρώσεις τόσο στην Αθήνα, όσο και στις πόλεις της επαρχίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.