ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Θεσσαλονίκη: Νέα υπόθεση ασέλγειας εις βάρος 15χρονης – Δύο συλλήψεις

Θεσσαλονίκη: Νέα υπόθεση ασέλγειας εις βάρος 15χρονης – Δύο συλλήψεις

Μία ακόμη καταγγελία για απόπειρα βιασμού σε βάρος ανήλικης, σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη.

Ένα κορίτσι 15 ετών κατήγγειλε ότι το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Κυριακής, στην περιοχή του Ευόσμου, σύμφωνα με το star.

Οι αστυνομικές Αρχές συνέλαβαν δύο άνδρες, ηλικίας 22 και 25 ετών για τα αδικήματα της πορνογραφίας ανηλίκων και απόπειρας βιασμού της ανήλικης.

Ο 22χρονος κατηγορείται για πορνογραφία ανηλίκων και ο 25χρονος για απόπειρα βιασμού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σχηματίστηκε επίσης δικογραφία για παράβαση του Νόμου Περί Εξαρτησιογόνων Ουσιών, σε βάρος του 22χρονου, του 25χρονου και της 15χρονης και μιας ακόμη ανήλικης, καθώς από κοινού διαπιστώθηκε ότι προέβησαν σε χρήση κάνναβης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.