ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Χειροπέδες σε οπαδούς του Άρη για τους πυροβολισμούς στη Θεσσαλονίκη

Χειροπέδες σε οπαδούς του Άρη για τους πυροβολισμούς στη Θεσσαλονίκη

Χειροπέδες σε δύο οπαδούς του Άρη, ηλικίας 25 και 28 ετών αντίστοιχα, πέρασα οι αστυνομικοί για το αιματηρό επεισόδιο με πυροβολισμούς κατά οπαδών άλλης ομάδας (σύμφωνα με πληροφορίες του ΠΑΟΚ).

Οι δύο νεαροί παραδόθηκαν στις αρχές, οδηγήθηκαν στον Ανακριτή και πήραν προθεσμία να απολογηθούν την Τετάρτη.

Όλα έγιναν στις 21 Ιανουαρίου, στη συμβολή των οδών Κ. Καραμανλή και 28ης Οκτωβρίου. Μετά από διαπληκτισμό, ο ένας από τους δύο τράβηξε πιστόλι και άρχισε να πυροβολεί κατά των τριών οπαδών με αποτέλεσμα να τραυματίσει τους δύο στα πόδια.

Αμέσως μετά οι δράστες τράπηκαν σε φυγή, ενώ οι τραυματίες μεταφέρθηκαν με το αυτοκίνητο του τρίτου φίλου τους σε ιδιωτική κλινική για τις πρώτες βοήθειες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης συνέλαβαν δύο ημεδαπούς ηλικίας 25 και 28 ετών, οι οποίοι ενέχονται σε περιστατικό κατά το οποίο έβαλαν με πυροβόλο όπλο σε βάρος τριών ημεδαπών ηλικίας 27, 27 και 39 ετών, που έλαβε χώρα μεσημβρινές ώρες της 21-01-2021 (σχετικό Δελτίο Τύπου της Υπηρεσίας μας).

Σε βάρος των προαναφερόμενων είχε σχηματισθεί σχετική δικογραφία από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, δυνάμει της οποίας εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης από τον κ. Ανακριτή Θεσσαλονίκης, οπότε και συνελήφθησαν πρωινές ώρες σήμερα (31-01-2021).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.