ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος ο Κασσελάκης;»!
prodeals.gr

Ρόδος: Χειροπέδες σε δύο άνδρες για διακίνηση ναρκωτικών – Κατασχέθηκαν 7 κιλά κάνναβης και 35 δενδρύλλια

Ρόδος: Χειροπέδες σε δύο άνδρες για διακίνηση ναρκωτικών – Κατασχέθηκαν 7 κιλά κάνναβης και 35 δενδρύλλια

Στην σύλληψη δύο ανδρών προχώρησαν οι αστυνομικές Αρχές Ρόδου, με τις κατηγορίες για κατοχή, καλλιέργεια, παρασκευή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Σε έρευνα στα σπίτια των κατηγορούμενων, όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ επικαλούμενο την αστυνομία, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν:

  • Κάνναβη ακατέργαστη συνολικού βάρους -350- γραμμάρια, τοποθετημένη σε πολλαπλές συσκευασίες
  • Κάνναβη βάρους -6- κιλά και -895- γραμμάρια, σε φάση επεξεργασίας προς παρασκευή πάστας κάνναβης
  • 25 δενδρύλλια, ύψους έως 1,5 μέτρα, τα οποία καλλιεργούσαν υπό ελεγχόμενες περιβαλλοντικές συνθήκες μέσα σε δύο ειδικά διαμορφωμένες αποθήκες με χρήση τεχνιτών μέσων
  • Πλήρη συστήματα εξοπλισμού εσωτερικού τύπου καλλιέργειας δενδρυλλίων και επεξεργασίας-παρασκευής παραγώγων κάνναβης
  • Ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας
  • 2 κινητά τηλέφωνα
  • Το χρηματικό ποσό των -3.300- ευρώ

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.