ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Γυμνοσάλιαγκας...

Μύκονος: Σπείρα ληστών «βούτηξε» πανάκριβο ρολόι από γνωστό επιχειρηματία

Μύκονος: Σπείρα ληστών «βούτηξε» πανάκριβο ρολόι από γνωστό επιχειρηματία

Ένας από τους πιο γνωστούς επιχειρηματίες της Μυκόνου έπεσε θύμα ληστείας από σπείρα απατεώνων, που απέσπασαν το ρολόι του.

Συμμορία Γάλλων που αρπάζουν ακριβά ρολόγια, που όπως φαίνεται με το άνοιγμα της σεζόν έκαναν απόβαση στο νησί των ανέμων για να ξεκινήσουν τις μεγάλες μπίζνες, του επιτέθηκε σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία της Μυκόνου και αφού τον γρονθοκόπησαν του «βούτηξαν» από το χέρι το πανάκριβο Patek Philippe αξίας 103.000 ευρώ.

Στην Αστυνομία σήμανε συναγερμός, κλιμάκια από την Αστυνομική Υποδιεύθυνση Μυκόνου σάρωσαν μετά την καταγγελία του θύματος το νησί και κατάφεραν, σύμφωνα με ασφαλείς αστυνομικές «πηγές», λίγες ώρες αργότερα, να συλλάβουν έναν Γάλλο υπήκοο, ο οποίος θεωρείται ότι ήταν ο τσιλιαδόρος της συμμορίας των τεσσάρων χρυσοδάκτυλων ληστών. Οι υπόλοιποι, εκτιμάται ότι είτε έχουν λουφάξει σε κάποιο κρησφύγετο για να κερδίσουν χρόνο μέχρι να εξαφανιστούν, είτε έχουν εγκαταλείψει από το νησί. Αργά το μεσημέρι ο συλληφθείς, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του κ. Κώστα Δοκιμάκη αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Σύρου.

Πρώτα “hi-5” και μετά μπουνιές!

Το περιστατικό σημειώθηκε προχθές το βράδυ. Ο γνωστός επιχειρηματίας, βρισκόταν στους Μύλους, ένα από τα κεντρικότερα σημεία του νησιού, όταν ξαφνικά τον πλησιάζουν δύο άτομα (λεπτοί στον σωματότυπο τους περιέγραψε) που μιλούσαν γαλλικά. Ο ένας σηκώνει το χέρι και του φωνάζει «high 5» αιφνιδιάζοντας τον. Έδειχναν φιλικοί και ασυναίσθητα ο επιχειρηματίας, σηκώνει και εκείνος το χέρι του για να κολλήσει την παλάμη σε εκείνη του «φιλικού» τουρίστα. Δίχως να προλάβει να αντιδράσει, δέχεται την επίθεση από τον δεύτερο αλλοδαπό ο οποίος ορμάει πάνω του, αρχίζει να του ρίχνει μπουνιές στο πρόσωπο, την ίδια ώρα που ο συνεργός, αρπάζει το χέρι του επιχειρηματία και του βουτάει με ταχυδακτυλουργικές κινήσεις το πανάκριβο Patek Philippe. To σκηνικό κράτησε μόλις λίγα λεπτά. Οι δράστες μετά την ληστεία – μαμούθ, την κοπάνησαν στα στενά του νησιού, σβήνοντας τα ίχνη τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.