ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δοκιμή drone σε κατοικημένη περιοχή με πλαστά σήματα της Πολεμικής Αεροπορίας: Μόνο στην Ελλάδα!

Τύρναβος: Αναζητείται άνδρας που πυροβόλησε τέσσερα άτομα και μετά διέφυγε με τον γιο του!

Τύρναβος: Αναζητείται άνδρας που πυροβόλησε τέσσερα άτομα και μετά διέφυγε με τον γιο του!

«Φύλλο και φτερό» τον Τύρναβο και τις γύρω περιοχές κάνουν οι αστυνομικές δυνάμεις για να εντοπίσουν έναν άνδρα που πυροβόλησε εναντίον τεσσάρων ατόμων με τα οποία είχε διαφορές, αργά το απόγευμα της Τετάρτης, τραυματίζοντάς τα ευτυχώς ελαφρά.

Είχε προηγηθεί έντονος καυγάς μεταξύ των θυμάτων και του «πιστολέρο», που δεν δίστασε να ανοίξει πυρ εναντίον τους. Αμέσως μετά, ο δράστης πήρε τον γιο του που ήταν παρών στο επεισόδιο και έσπευσαν να εξαφανιστούν προς άγνωστη κατεύθυνση. Οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος τους αναζητούν, ωστόσο δεν έχουν καταφέρει να εντοπίσουν τα ίχνη τους μέχρι στιγμής.

Τα τέσσερα θύματα μεταφέρθηκαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας όπου οι γιατροί περιποιήθηκαν τα ελαφρά τραύματά τους και στην συνέχεια υπέβαλαν μηνύσεις εναντίον του άνδρα που τους πυροβόλησε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.