ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δοκιμή drone σε κατοικημένη περιοχή με πλαστά σήματα της Πολεμικής Αεροπορίας: Μόνο στην Ελλάδα!

Σέρρες: Χειροπέδες σε δύο γυναίκες που διέρρηξαν τέσσερα σπίτια

Σέρρες: Χειροπέδες σε δύο γυναίκες που διέρρηξαν τέσσερα σπίτια

Την τελευταία τους ληστεία πραγματοποίησαν δύο γυναίκες στις Σέρρες, που συνελήφθησαν από τις Αρχές.

Μετά από έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας, οι δυο Ελληνίδες συνελήφθησαν και εξιχνιάστηκαν άλλες τρεις διαρρήξεις.

Από την έρευνα που ακολούθησε την σύλληψή τους, προέκυψε ότι την ίδια ημέρα οι δύο γυναίκες είχαν διαρρήξει ένα ακόμη διαμέρισμα στην ίδια περιοχή, χωρίς όμως να βρουν κάτι αξίας για να αρπάξουν. Στη συνέχεια, αποκαλύφθηκε ότι η μια διέρρηξε άλλο ένα διαμέρισμα το Μάρτιο και άρπαξε μετρητά ύψους 5.500 ευρώ, ενώ και το Μάιο διέρρηξε ένα ακόμη από το οποίο άρπαξε κοσμήματα αξίας 2.000 ευρώ.

Οι δράστιδες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών κατηγορούμενες για κλοπές κατά συναυτουργία, αλλά η Ασφάλεια συνεχίζει την έρευνα για να εξακριβώσει αν είχαν κάνει και άλλες διαρρήξεις στους τουλάχιστον τρεις μήνες της δράσης τους, αλλά και αν διέθεταν συνεργούς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.