Την υπόθεση του Απόστολου Λύτρα λίγες ημέρες μετά την αποφυλάκισή του και τρεις μήνες μετά τον ξυλοδαρμό της συζύγου του, Σοφίας Πολυζωγοπούλου σχολίασε ο Αλέξης Κούγιας στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» το πρωί του Σαββάτου 21/09.

">

Σε ένα σημείο, η Σίσσυ Χρηστίδου αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ο Απόστολος Λύτρας πήγε στα μπουζούκια λίγες ώρες μετά την αποφυλάκισή του. Πάνω σε αυτό ο Αλέξης Κούγιας να αντιδράσει φέρνοντας στην συζήτηση και το όνομα του Θοδωρή Μαραντίνη.

«Καλά, θα μου επιτρέψετε να σας πω ότι επιβιώνεις και χωρίς τα μπουζούκια. Εμένα μου κάνει εντύπωση που βγαίνει. Κι αυτό δεν το λέω μόνο για τον κύριο Λύτρα. Βλέπω πάντα να υπάρχει η πλευρά του θύματος, που φοβάται, που δεν μιλάει, που μένει σπίτι του, που απευθύνεται στα δικαστήρια, στη νομική εδώ, και από την άλλη η πλευρά του θύτη που μιλάει παντού» είπε η Σίσσυ Χρηστίδου με τον Αλέξη Κούγια να της απαντά: «Γιατί φωνάζετε; Γιατί έχετε αυτή την ιερή αγανάκτηση; Να μιλήσουμε ήρεμα».

«Εσείς γνωρίζετε, τι κάνει στο σπίτι της, στο κρεβάτι της, τι κάνει και τι ώρα βγαίνει και πού πάει η κυρία Λύτρα; Εσείς γνωρίζετε αυτό που είπε ο Λύτρας ότι εγώ δεν έχω πει στα παιδιά μου ποια είναι η αιτία; Εσείς γνωρίζετε τι κάνει και πώς διασκεδάζει;», πρόσθεσε στη συνέχεια ο ποινικολόγος.

Ακολουθεί ο διάλογος:

Σίσσυ Χρηστίδου: «Συγγνώμη, αυτό το λέτε σε αντιπαράθεση με το ότι πήγε στα μπουζούκια ο κύριος Λύτρας; Δεν θεωρείται ότι προκαλεί; Δεν είπα ότι είναι παράνομο»

Αλέξης Κούγιας: «Εσείς προσωπικά είχατε πολύ στενή σχέση στο παρελθόν με τα μπουζούκια. Γιατί παντρευτήκατε έναν άνθρωπο που εργαζόταν εκεί»

Χρηστίδου: «Όχι ιδιαίτερα. Όχι όση φαντάζεστε»

Κούγιας: «Στα μπουζούκια εργαζόταν ο σύζυγός σας»

Χρηστίδου: «Αυτό δεν σημαίνει ότι εγώ ξημεροβραδιαζόμουν εκεί»

Κούγιας: «Σε μπουζουκομάγαζα εργαζόταν, που είχαν πρόγραμμα μουσικής»

Χρηστίδου: «Δεν είχε δείρει όμως κάποιον, πριν πάω»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κούγιας: «Όποιος δέρνει δεν πηγαίνει στα μπουζούκια; Στα μπουζούκια πηγαίνεις όταν έχεις ντέρτια κυρία Χρηστίδου. Εμείς είμαστε από λαϊκές γειτονιές. Ο Λύτρας έχει ντέρτια, να πάει να διασκεδάσει. Και πήρε την κόρη του, δεν πήρε καμία με πλαστικές να τη βγάλει έξω να πάνε στα μποζούκια και να κάνει φιγούρα, όπως κάνουν πολλοί. Πήρε το κορίτσι του, το οποίο τρεις μήνες δεν είχε τα λεφτά να πάει στη σχολή της. Ούτε το άλλο το κορίτσι του είχε. Πρέπει να βλέπετε τα πράγματα από τις δύο πλευρές. Άρα, λοιπόν, δικαιολογημένα βγήκε προς τα έξω και δικαιολογήμενα είπε αυτά που είπε. Απλά δεν πρέπει να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση. Δεν πρέπει να γίνει σίριαλ».