ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Α. Κούγιας: «Τεράστιο δικαστικό σκάνδαλο η ενοχή της Ρ.Πισπιρίγκου – Είναι αθώα»

«Θα προχωρήσω σε έφεση»

Α. Κούγιας: «Τεράστιο δικαστικό σκάνδαλο η ενοχή της Ρ.Πισπιρίγκου – Είναι αθώα»

Ο Αλέξης Κούγιας παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και σχολίασε την απόφαση του δικαστηρίου αναφορικά με την Ρούλα Πισπιρίγκου την οποία εκπροσώπησε.

Η 35χρονη κρίθηκε ένοχη για την κατ’ εξακολούθηση πράξη της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και την απόπειρα ανθρωποκτονία της κόρης της Τζωρτζίνας Δασκαλάκη.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος εξέφρασε πως εξεπλάγην από την απόφαση καθώς ήταν πεπεισμένος για την αθωότητα της γυναίκας, παρόλα αυτά σέβεται το αποτέλεσμα της Ελληνικής Δικαιοσύνης.

«Κατά τη γνώμη μας η κατηγορούμενη είναι αθώα και με τη σύμφωνη γνώμη της κατηγορούμενης δεν θα ζητήσουμε ελαφρυντικά», είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Κούγιας. Μάλιστα, σχολίασε πως πρόκειται για ένα δικαστικό σκάνδαλο: «Είμαι υποχρεωμένος να σεβαστώ την απόφαση του δικαστηρίου και το τεράστιο δικαστικό σκάνδαλο η ενοχή της Ρούλας Πισπιρίγκου»

Στη συνέχεια είπε: «Είμαι υποχρεωμένος να σεβαστώ την απόφαση του δικαστηρίου και το τεράστιο δικαστικό σκάνδαλο, την ενοχή της Ρούλας Πισπιρίγκου». Πρόσθεσε πως το δικαστήριο διέκοψε για να προτείνει η εισαγγελέας την ποινή της κατηγορουμένης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Καταλήγοντας τόνισε πως θα προχωρήσει σε έφεση και πως είναι σεβαστή η δικαιοσύνη αλλά ακόμη πιο σεβαστά τα δικαιώματα της κατηγορουμένης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.