ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Σέριφος: Η απόδειξη ότι είμαστε στην χώρα που καίγονται ακόμα και τα βράχια...

Α.Λύτρας: Αναβλήθηκε για το Νοέμβριο η δίκη της πρώην συζύγου του

Η δίκη αναβλήθηκε μετά από αίτημα της πλευράς της μηνύτριας

Α.Λύτρας: Αναβλήθηκε για το Νοέμβριο η δίκη της πρώην συζύγου του

Για τις 29 Νοεμβρίου 2024, αναβλήθηκε η δίκη της πρώην συζύγου του Απόστολου Λύτρα στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών για τα αδικήματα της διατάραξης οικιακής ειρήνης και της απειλής μετά από μήνυση της Σοφίας Πολυζωγόπουλου.

Η δίκη αναβλήθηκε μετά από αίτημα της πλευράς της μηνύτριας, καθώς όπως αναφέρθηκε, είναι ακόμα ασθενής και δεν είναι σε θέση να καταθέσει.

Το αίτημα έγινε δεκτό από το δικαστήριο, ενώ σε κάθε περίπτωση υπήρχε αίτημα αναβολής και από την πλευρά της κατηγορούμενης, η οποία δεν ήταν παρούσα στη δικαστική αίθουσα.

Η μήνυση είχε υποβληθεί από την κ.Πολυζωγοπούλου μετά τα όσα συνέβησαν στο σπίτι της όταν η πρώην σύζυγος μαζί με συνεργάτη του Απόστολου Λύτρα και την κόρη του πήγαν να πάρουν προσωπικά αντικείμενα του ποινικολόγου.

Σήμερα στο δικαστήριο συνεργάτιδα του συνηγόρου της Σοφίας Πολυζωγοπούλου, Θ.Σοφού, ανέφερε πως η δικηγόρος είναι ακόμα ασθενής από τον άγριο ξυλοδαρμό που υπέστη από τον σύζυγό της Απόστολο Λύτρα και δεν είναι σε θέση να καταθέσει.

Υπενθυμίζεται ότι μετά από δίωξη που της ασκήθηκε η πρώην σύζυγος του Απόστολου Λύτρα αντιμετωπίζει τα αδικήματα της διατάραξης οικιακής ειρήνης και της απειλής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.