ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Α.Λύτρας: Παραπομπή για ξυλοδαρμό της Πολυζωγοπούλου αλλά για πλημμέλημα ζητεί ο εισαγγελέας

Μάλιστα με την πρόταση του ο εισαγγελέας ζητεί να αντικατασταθεί η προσωρινή κράτηση του προφυλακισμένου δικηγόρου

Α.Λύτρας: Παραπομπή για ξυλοδαρμό της Πολυζωγοπούλου αλλά για πλημμέλημα ζητεί ο εισαγγελέας

Να δικαστεί για το πλημμέλημα της σωματικής βλάβης και όχι για το κακούργημα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης όπως είχε αρχικά διωχθεί ο Απόστολος Λύτρας, ζητεί ο αρμόδιος εισαγγελέας από το δικαστικό συμβούλιο.

Μάλιστα με την πρόταση του εισαγγελέας ζητεί να αντικατασταθεί η προσωρινή κράτηση του προφυλακισμένου δικηγόρου με τους περιοριστικούς όρους της απομάκρυνσης από την οικογενειακή εστία, της απαγόρευσης προσέγγισης και συναναστροφής με το θύμα, της συμμετοχής του σε ειδικό θεραπευτικό πρόγραμμα και της εμφάνισής του δυο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

Υπενθυμίζεται ότι ο γνωστός δικηγόρος είχε οδηγηθεί στην φυλακή τον περασμένο Ιούνιο μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του επίσης δικηγόρου Σοφίας Πολυζωγοπούλου. Μετά την απολογία του είχε αφεθεί ελεύθερος με όρους όμως λίγο αργότερα προφυλακιστηκε για παραβίαση περιοριστικού όρου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μένει πλέον η εισαγγελική πρόταση να επικυρωθεί ώστε να κριθεί αν κατηγoρούμενος δικηγόρος θα δικαστεί για πλημμέλημα και όχι για κακούργημα αλλά και για τον εάν θα αποφυλακίσει με όρους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.