ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Κρήτη: Αφέθηκαν ελεύθεροι οι Σουδανοί που προσπάθησαν να βιάσουν 19χρονη κοπέλα μπροστά στο φίλο της

Την ίδια στιγμή ελεύθεροι είχαν αφεθεί και οι Πακιστανοί που είχαν συλληφθεί στην Μύκονο με την κατηγορία του βιασμού

Κρήτη: Αφέθηκαν ελεύθεροι οι Σουδανοί που προσπάθησαν να βιάσουν 19χρονη κοπέλα μπροστά στο φίλο της

Εκτός από την άφεση με εντολή εισαγγελίας των Πακιστανών που κατηγορούνται για την υπόθεση βιασμού τουρίστριας στη Μύκονο στην Κρήτη, σε μια παρόμοια απόφαση οι δύο παράνομοι μετανάστες  από το Σουδάν 20 και 23 ετών που απολογήθηκαν για τα όσα κατηγορούνται και στη συνέχεια ανακριτής και εισαγγελέας αποφάσισαν να αφεθούν ελεύθεροι με τους όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και την παρουσία τους μία φορά το μήνα σε αστυνομικό τμήμα.

Σύμφωνα με τοπικό ειδησεογραφικό site όλα συνέβησαν στις 5 τα ξημερώματα της Παρασκευής όταν ένα ζευγάρι, 19 ετών, από την Ολλανδία απολάμβανε την βόλτα του στην παραλιακή της Χερσονήσου.

Σε κάποια στιγμή εμφανίστηκαν μπροστά τους δύο νεαροί άντρες.

Όπως αναφέρεται στην καταγγελία ο ένας ακινητοποίησε τον 19χρονο και ο άλλος άρπαξε την κοπέλα και προσπάθησε να την βιάσει.

Ο φίλος της προσπάθησε να αμυνθεί και να βοηθήσει την κοπέλα του δέχθηκε χτυπήματα από τον ένα δράστη. Την ίδια ώρα το ζευγάρι έβαλε τις φωνές και οι δύο άντρες τράπηκαν σε φυγή.

Το ζευγάρι κατήγγειλε στις λιμενικές αρχές το γεγονός και μέσα σε λίγη ώρα οι δράστες είχαν ταυτοποιηθεί.

Πρόκειται για δύο Σουδανούς, 20 και 23 ετών που οι λιμενικοί τους εντόπισαν και τους συνέλαβαν και είναι αντιμέτωποι με την δικαιοσύνη.

Μύκονος: Ελεύθεροι χωρίς περιοριστικούς όρους αφέθηκαν οι τρεις Πακιστανοί

Ελεύθεροι χωρίς περιοριστικούς όρους αφέθηκαν οι τρεις Πακιστανοί που συνελήφθησαν στη Μύκονο έπειτα από καταγγελία μιας 21χρονης τουρίστριας από τη Νότια Αφρική για βιασμό.

Οι τρεις Πακιστανοί, ηλικίας 28, 27 και 23 ετών, εντοπίστηκαν και προσήχθησαν στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυκόνου.

Υπενθυμίζεται ότι αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι εκτός από την ομολογία των τριών, σε βίντεο αποτυπώνεται ο βιασμός της νεαρής γυναίκας. Την ίδια στιγμή, εισαγγελικές πηγές κάνουν λόγο για συναίνεση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα για την υπόθεση των Πακιστάν ο Άρειος Πάγος εξέδωσε και ανακοίνωση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.