ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Αγίοι Αναργύροι: «Εν τη ρύμη του λόγου είπα ότι το περιπολικό δεν είναι ταξί» δηλώνει ο αστυνομικός

Ισχυρίστηκε πως δεν είχε αντιληφθεί τι ακριβώς συνέβαινε κατά τη διάρκεια του τηλεφωνήματος από την 28χρονη

Αγίοι Αναργύροι: «Εν τη ρύμη του λόγου είπα ότι το περιπολικό δεν είναι ταξί» δηλώνει ο αστυνομικός

Ο αστυνομικός που μιλούσε στο τηλέφωνο με την 28χρονη Κυριακή εξήγησε τους λόγους για τους οποίους της είπε ότι «το περιπολικό δεν είναι ταξί», λίγο πριν η γυναίκα δολοφονηθεί έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων.

Ο αστυνομικός φέρεται να είπε στους ανωτέρους του ότι είπε τη φράση εν τη ρύμη του λόγου.

Στην κατάθεσή του, εξήγησε ακόμη ότι δεν είχε καταλάβει τι ακριβώς συνέβαινε την ώρα του τηλεφωνήματος και πως δεν αισθάνθηκε πως το θύμα βρισκόταν σε κίνδυνο.

Πρόκειται για νεαρό αστυνομικό, περίπου 25 ετών, που βρισκόταν στη θέση από τον περασμένο Οκτώβριο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μετά την αποκάλυψη του ηχητικού απομακρύνθηκε από το τμήμα και μεταφέρθηκε στη ΓΑΔΑ. Στο παρελθόν υπηρετούσε σε αστυνομικό τμήμα της Αθήνας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.