ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Άγιοι Ανάργυροι: Ψυχίατρος αναφέρει ότι ο δράστης «ίσως να θέλει να περάσει ως πάσχων»

«Η εικόνα που έχω είναι ότι υπάρχουν αντικρουόμενες απόψεις οι οποίες δεν βγάζουν νόημα» αναφέρει

Άγιοι Ανάργυροι: Ψυχίατρος αναφέρει ότι ο δράστης «ίσως να θέλει να περάσει ως πάσχων»

Ψυχίατρος μίλησε για τον 39χρονο που δολοφόνησε την 28χρονη Κυριακή έξω από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων, ο οποίος έλαβε εξιτήριο χθες και μεταφέρθηκε στην ψυχιατρική πτέρυγα Κορυδαλλού.

Η Μυρτώ Σαμαρά, ψυχίατρος και τεχνική σύμβουλος της οικογένειας της Κυριακής που δολοφονήθηκε έξω από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων από τον 39χρονο πρώην σύντροφό της μίλησε στη «Super Κατερίνα» για την υπόθεση και την ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη που θα κάνει στον δράστη.

«Προσπαθώ να είμαι αντικειμενική, ο σκοπός μου είναι να τον δω ως ψυχίατρος. Η εικόνα που έχω είναι ότι υπάρχουν αντικρουόμενες απόψεις οι οποίες δεν βγάζουν νόημα. Είναι τιμή μου που με όρισε ο πατέρας της Κυριακής να κάνω την πραγματογνωμοσύνη. Μου είπε την άποψη αλλά δεν μου ζήτησε τίποτα. Ο πατέρας της Κυριακής είναι συγκλονιστικός στην επικοινωνία, με ρώτησε “Πώς προσέχουν τόσοι αστυνομικοί τον δράστη και ένας δεν προστάτευσε το δικό μου παιδί;”. Δεν έχω πρόσβαση ακόμα στις πληροφορίες, δεν βιάζομαι να βγάλω απόφαση, πρέπει να είμαι σωστή», ανέφερε η Μυρτώ Σαμαρά.

Και πρόσθεσε: «Στην ψυχιατρική δεν έχουμε αντικειμενικό τρόπο εξέτασης. Υπάρχει υποκειμενική κρίση. Υπάρχει περίπτωση ο δράστης να θέλει να περάσει ως πάσχων. Αν ένας άνθρωπος είναι χρήστης ναρκωτικών έχει άλλη αντοχή και ανοχή στο να πάρει χάπια από έναν άλλο που δεν είναι».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται πως όσον αφορά τις επιστολές του δράστη στην Κυριακή η Μυρτώ Σαμαρά δεν θέλησε να τοποθετηθεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.