ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Άγιος Παντελεήμονας: Σύλληψη 28χρονης για παράνομη διακίνηση κάνναβης

Μετά από έρευνα σε κατάστημα πώλησης νόμιμης κάνναβης και ερωτικών ειδών

Άγιος Παντελεήμονας: Σύλληψη 28χρονης για παράνομη διακίνηση κάνναβης

Στη σύλληψη μιας 28χρονης ημεδαπής προχώρησαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Περιπολιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Πιο συγκεκριμένα, σε κατάστημα πώλησης νόμιμης κάνναβης και ερωτικών ειδών στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 11 κιλά ακατέργαστης κάνναβης, ενώ συνελήφθη η 28χρονη στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Περιπολιών στο πλαίσιο διερεύνησης πληροφοριών αναφορικά με κατάστημα πώλησης νόμιμης κάνναβης εντός του οποίου διακινούνται ναρκωτικές ουσίες, πέραν της νόμιμης πώλησης, στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, έθεσαν σε διακριτική παρακολούθηση το ανωτέρω κατάστημα.

Μετά από ενδελεχή έρευνα που έλαβε χώρα απογευματινές ώρες χθες (2-6-2024) εντοπίστηκαν κρυμμένες συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης καθώς και πλήθος συσκευασιών τσιγάρων κάνναβης η χημική σύσταση των οποίων διερευνάται εάν πληροί τις προϋποθέσεις του νόμου περί νόμιμης πώλησης ειδών κάνναβης.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο εν λόγω κατάστημα βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

5 κιλά και 581 γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης,
975 γραμμ. κατεργασμένης κάνναβης (σοκολάτα),
3 κιλά και 299 γραμμ. συσκευασιών τσιγάρων κάνναβης,
πλήθος ηλεκτρικών συσκευών εξάχνωσης ελαίου,
ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και
το χρηματικό ποσό των -1.000- ευρώ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.