ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Άγνωστοι επιτέθηκαν με μπογιές στο πολιτικό γραφείο του Ιάσονα Φωτήλα στην Πάτρα

Καταδικάζει η ΝΔ την επίθεση

Άγνωστοι επιτέθηκαν με μπογιές στο πολιτικό γραφείο του Ιάσονα Φωτήλα στην Πάτρα

Άγνωστοι επιτέθηκαν με μπογιές στο πολιτικό γραφείο του αχαιού υφυπουργού Πολιτισμού Ιάσονα Φωτήλα στην Πάτρα, στη συμβολή των οδών Γούναρη και Μαιζώνος.

Οι δράστες μπήκαν στο χώρο περίπου στις 12 το μεσημέρι έριξαν κόκκινη μπογιά, πέταξαν τρικάκια, έγραψαν συνθήματα, στην κεντρική είσοδο και στη συνέχεια αποχώρησαν.

Καταδικάζει η ΝΔ την επίθεση

«Με ανακοίνωσή της η ΝΔ καταδίκασε το περιστατικό με την επίθεση στο γραφείο του Υφυπουργού Πολιτισμού και βουλευτή Αχαΐας Ιάσωνα Φωτήλα.

Καταδικάζουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την τραμπούκικη επίθεση στο γραφείο του Υφυπουργού Πολιτισμού και βουλευτή Αχαΐας Ιάσωνα Φωτήλα.

Αναμένουμε και από τα υπόλοιπα κόμματα να κάνουν το ίδιο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Δημοκρατία μας και όσοι την υπηρετούν δεν εκφοβίζονται ούτε πτοούνται από τους εχθρούς της».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.