Ένας 35χρονος στο Αγρίνιο έκανε το λάθος να παρκάρει το αυτοκίνητό του χωρίς να το κλειδώσει  αφήνοντας μάλιστα στο εσωτερικό του το τσαντάκι του που είχε μέσα 950 ευρώ, διάφορα έγγραφα και τραπεζικές κάρτες, με αποτέλεσμα δυο γυναίκες, η μια από τις οποίες ανήλικη, μόλις 14 χρόνων, να το βάλουν στο μάτι.

Καλύπτοντας η μια την άλλη, “βούτηξαν” το τσαντάκι το απόγευμα της Πέμπτης και αμέσως έτρεξαν να κάνουν τα… ψώνια τους με την χρήση της κλεμμένης κάρτας. Όπως αποδείχθηκε, οι δυο γυναίκες πραγματοποίησαν δύο αγορές προϊόντων συνολικής αξίας 63 ευρώ με ανέπαφες συναλλαγές σε ένα κατάστημα.

Όμως, οι κινήσεις της κάρτας καταγράφηκαν και οι δράστιδες εντοπίστηκαν λίγο αργότερα από αστυνομικούς της Ασφάλειας, που τους πέρασαν χειροπέδες, αλλά δεν βρήκαν τα χρήματα από το τσαντάκι του 35χρονου. Η 29χρονη και η 14χρονη οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου με την κατηγορία της κλοπής από κοινού, ενώ σε βάρος των γονέων της ανήλικης σχηματίστηκε δικογραφία για παραμέληση της εποπτείας της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!