ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Αγρίνιο: Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ «τσάκωσαν» τους άνδρες που πέταξαν στον δρόμο ναρκωτικά

Πέταξαν στο οδόστρωμα μια σακούλα και προσπάθησαν να διαφύγουν

Αγρίνιο: Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ «τσάκωσαν» τους άνδρες που πέταξαν στον δρόμο ναρκωτικά

Δύο Έλληνες που κινούνταν με μοτοσικλέτα στο Αγρίνιο, τα ξημερώματα της Πέμπτης (5/1), δεν συμμορφώθηκαν στο σήμα στάσης που τους έκαναν για έλεγχο οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Αντίθετα πέταξαν στο οδόστρωμα μια σακούλα και προσπάθησαν να διαφύγουν.

Ωστόσο, μετά από ολιγόλεπτη καταδίωξη ακινητοποιήθηκαν και διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός της μοτοσικλέτας δεν διέθετε άδεια ικανότητας οδήγησης.

Μάλιστα, η νάιλον συσκευασία που είχαν πετάξει βρέθηκε από τους αστυνομικούς, που είχαν ότι περιείχε ακατέργαστη κάνναβη βάρους 17,6 γραμμαρίων.

Οι δυο αναβάτες συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου με κατηγορίες για απείθεια, κατοχή ναρκωτικών και παράβαση του Κ.Ο.Κ. κατά περίπτωση.

Βγήκε από το πλοίο έχοντας πάνω του ναρκωτικά

Στην σύλληψη ενός 62χρονου Έλληνα προχώρησαν, το απόγευμα της Τετάρτης, οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών του Λιμενικού στο λιμάνι της Κέρκυρας, καθώς ο σκύλος ανιχνευτής της ομάδας Κ-9 που του έκανε έλεγχο μετά τον κατάπλου του πλοίου που προερχόταν από την Ηγουμενίτσα, εντόπισε πάνω του μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 36 γραμμαρίων η οποία κατασχέθηκε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 62χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κέρκυρας που του άσκησε δίωξη για κατοχή ναρκωτικών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.