ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Πολύ κακό για το... τίποτα! Κυριολεκτικά, όμως...
prodeals.gr

Αγρίνιο: Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται η 13χρονη που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο – «Λένε ψέματα» λέει ο οδηγός που τη χτύπησε

«Είναι χτυπημένη στο κεφάλι» δήλωσε η μητέρα της 13χρονης

Αγρίνιο: Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται η 13χρονη που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο – «Λένε ψέματα» λέει ο οδηγός που τη χτύπησε

Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της υγείας της 13χρονης που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στο Αγρίνιο.

«Είναι χτυπημένη στο κεφάλι. Έχει κρανιοεγκεφαλικές και θλαστικό τραύμα μπροστά. Είναι πολυτραυματίας. Έχει κάταγμα στο ισχίο, είναι χτυπημένη η σπονδυλική στήλη, έχει το παιδί χτυπήματα. Απλά έχουν επικεντρωθεί στο κεφάλι. Το θετικό μέσα σε όλο αυτό το συμβάν ήταν ότι το παιδί είχε τις αισθήσεις του. Μου είπαν ότι είναι σε σταθερή κατάσταση, είπε ο κ. Ηλιάδης ότι είναι αισιόδοξος. Είναι ο ”φύλακας άγγελός” της», δήλωσε η μητέρα της 13χρονης.

«Λένε ψέματα, έμεινα και βοήθησα»

Ο οδηγός του αυτοκινήτου που παρέσυρε την ανήλικη μίλησε στην εκπομπή Live News και υποστήριξε ότι ο παππούς και η γιαγιά της 13χρονης λένε ψέματα και ο ίδιος κάλεσε το ασθενοφόρο και την αστυνομία, μένοντας στο σημείο του ατυχήματος για να βοηθήσει με όποιον τρόπο μπορεί.

Παράλληλα, υποστηρίζει ότι το μικρό κορίτσι πετάχτηκε ξαφνικά μπροστά του και δεν πρόλαβε να αντιδράσει.

«Να γίνει καλά το παιδί… Έχω πάθει σοκ. Εγώ είμαι 78 χρονών άνθρωπος, έχω εγγόνια, έχω παιδιά κι έχω κι εγγόνια. Είναι δυνατό να βλέπω τα παιδάκια έτσι κάτω; Κι αυτά που λένε, τα ψέματα που λένε τώρα ο παππούς και η γιαγιά εκεί πέρα. Εγώ σταμάτησα, ούτε στα 10 μ. εκεί πέρα, που ήταν το παιδάκι ξαπλωμένο κάτω, σταμάτησα, πήρα το ΕΚΑΒ μόνος μου, πήρα την αστυνομία μόνος μου να έρθει, βοήθησα να βάλουν το παιδάκι στο φορείο, να το βάλει το ασθενοφόρο μέσα. Σαφώς βοήθησα και όχι μόνο βοήθησα και σοκαρίστηκα με αυτό που είδα».

Όσο για το τηλεφώνημα στη μητέρα του παιδιού, ο 78χρονος κάνει λόγο για πλήρη συνεννόηση μαζί της:

«Το Σάββατο το απόγευμα εγώ πήρα τηλέφωνο και μου λέει συγκεκριμένα η μάνα του (της 13χρονης)… της είπα ”είμαι ο κύριος με το αυτοκίνητο που χτύπησε την κόρη σας”, λέω. ”Θέλω να μάθω τι γίνεται με το παιδάκι. Είναι καλά; Έχει πρόβλημα;” Και μου λέει: ”Δεν φταίτε κύριε, εσείς”. Σοκαρίστηκα γιατί δεν περίμενα τέτοια απάντηση να μου δώσει η γυναίκα. Περίμενα να με βρίσει. ”Να σας πω το τηλέφωνο να με ενημερώνετε κι εμένα πώς πάει η κατάσταση του παιδιού;” .”Βεβαίως, κύριε. Όποτε θέλετε” μου λέει. Δηλαδή, η γυναίκα μου φέρθηκε πολύ άψογα. Η μάνα του παιδιού», είπε αρχικά.

«Την άλλη μέρα το μεσημέρι ξαναπαίρνω τηλέφωνο για να μάθω πάλι. Όπως μου είπε η γυναίκα, ας πούμε, να παίρνω τηλέφωνο. Παίρνω τηλέφωνο, το σήκωσε κάποιος κύριος και άρχισε να με απειλεί. ”Ποιος είσαι εσύ;” μου λέει αυτός, ”είμαι ο κύριος που χτύπησε το παιδάκι με το αυτοκίνητο”. Λέει ”να μη ξαναπάρετε τηλέφωνο και είπες και μερικές κουβέντες” μου λέει ”για να μην πάρει αποζημίωση το παιδί”. ”Εγώ;» λέω, ”είπα τέτοια πράγματα, κύριε; Τι λέτε;” του λέω ”τώρα. Το παιδάκι είναι καλά;”. ”Δεν… Δεν… μη σε νοιάζει” μου λέει ”δε σου λέω! Και να μην ξαναπάρεις τηλέφωνο!” μου λέει».

«Την είδαμε να σπαρταράει»

«Την είδαμε κάτω στην άσφαλτο να σπαρταράει. Είχα πάει να πετάξω τα σκουπίδια και μου είπαν πως κάτι έγινε στο σπίτι μου. Είδα πολύ κόσμο μαζεμένο και σκέφτηκα τον άντρα μου, γιατί είναι μεγάλος σε ηλικία και όταν πήγα κοντά, είδα άσπρο παντελόνι, και όταν πλησίασα είδα την εγγονή μου κάτω στο οδόστρωμα. Σοκ έπαθα» περιγράφει η γιαγιά του παιδιού, μιλώντας στην εκπομπή του Mega.

«Δεν φρενάρισε καθόλου. Από ό,τι μάθαμε έχουμε διαφύγει τον κίνδυνο, παραμένει διασωληνωμένη αλλά πάμε καλά τώρα» προσθέτει για την εξέλιξη της υγείας της 13χρονης.

«Δεν τον ξέρουμε αυτόν. Είναι μεγάλος σε ηλικία. Δεν έχει εμφανιστεί και λέει πως δεν είδε το παιδί. Δεν υπήρχε φρενάρισμα πουθενά» λέει για τον οδηγό του οχήματος που παρέσυρε το παιδί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Κοιτάω και βλέπω την εγγονή μου κάτω. Τρελάθηκα. Αυτός είχε σταματήσει 100 μέτρα πιο κάτω» είπε από την πλευρά του ο παππούς της μικρής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.