ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Με λένε Στέφανο»! Ξανασυστήνεται μετά από ένα χρόνο!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Αγρίνιο: Σήμερα η κηδεία του 54χρονου φύλακα που παρασύρθηκε από χείμαρρο

Βρέθηκε σε απόσταση 7 χιλιομέτρων από το σημείο που τον είχαν δει τελευταία φορά ζωντανό.

Αγρίνιο: Σήμερα η κηδεία του 54χρονου φύλακα που παρασύρθηκε από χείμαρρο

Συγγενείς και φίλοι, σήμερα Κυριακή (6/10) θα πουν το «τελευταίο αντίο» στον 54χρονο εργαζόμενο, που χθες τα ξημερώματα βρήκε τραγικό θάνατο, όταν παρασύρθηκε από τον ορμητικό χείμαρρο στην Αιτωλοακαρνανία.

Ειδικότερα, το περιστατικό σημειώθηκε στο εργοτάξιο παραγωγής ασφαλτομίγματος, όπου ο άτυχος άνδρας εργάζονταν ως φύλακας. Βρέθηκε σε απόσταση 7 χιλιομέτρων από το σημείο που τον είχαν δει τελευταία φορά ζωντανό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η κηδεία του 54χρονου Άγγελο Κανιώτη θα πραγματοποιηθεί στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Λεπενούς στις 5:00 μμ. Η σορός θα βρίσκεται στον Ιερό Ναό από τις 4:30 μμ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.