ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Τα Τέμπη «ξεμένουν από βενζίνη», δυστυχώς. Αντί για την φυλακή μην ξαναδούμε και υπουργό τον Αχ. στο τέλος...

Αγρίνιο: Συνελήφθησαν τρία άτομα για διάρρηξη με στόχο ΑΤΜ (φώτο)

Η ΕΛ.ΑΣ έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των άλλων δύο δραστών

Αγρίνιο: Συνελήφθησαν τρία άτομα για διάρρηξη με στόχο ΑΤΜ (φώτο)

Η Ελληνική Αστυνομία, προχώρησε στη σύλληψη των τριών από τους πέντε δράστες της διάρρηξης με στόχο ΑΤΜ, που σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στο Αγρίνιο.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του agrinionews.gr, πέντε άτομα εισήλθαν σε υποκατάστημα τράπεζας -επί της εθνικής οδού που δεν λειτουργεί πλέον- με σκοπό να αρπάξουν χρήματα από το ΑΤΜ το όποιο παραμένει σε χρήση.

Οι δράστες σχεδόν κατέστρεψαν το μηχάνημα από την πίσω πλευρά αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν χρήματα από τις κασετίνες.

Η Αστυνομία γρήγορα έφτασε στα ίχνη τους, ταυτοποίησε τους πέντε δράστες, τρεις από τους οποίους συνέλαβε ήδη.

Οι έρευνες είναι σε εξέλιξη για τον εντοπισμό των υπόλοιπων δραστών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.