Νεκρά με τραύματα από σφαίρες εντοπίστηκαν το πρωί της Τρίτης (12/9) δύο άτομα στην Καλαμαριά της Θεσσαλονίκης, πρόκειται για έναν 38χρονο και μια 42χρονη. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο άνδρας, αστυνομικός στο επάγγελμα, πυροβόλησε, την μητέρα των δύο ανήλικων παιδιών του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε. Πρόκειται για αστυνομικό, από τον οποίο είχε αφαιρεθεί το υπηρεσιακό όπλο και πυροβόλησε την άτυχη γυναίκα με καραμπίνα.

">

Τα δύο παιδιά έλλειπαν στο σχολείο, καθώς τα είχε πάει νωρίτερα ο 38χρονος άνδρας, λίγα λεπτά δηλαδή πριν δολοφονήσει τη σύζυγό του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αστυνομικός Λ. Μ. υπηρετούσε στο τμήμα της Υ.Τ.Ε.Β.Ε. (Υποδιεύθυνση Τεχνικών Εφαρμογών Βορείου Ελλάδος), ενώ δεν είχε υπηρεσιακό όπλο.

Οι σοροί εντοπίστηκαν σε διαμέρισμα στην οδό Κομνηνών 27 περίπου στις 8:15. Είχε προηγηθεί κλήση για πυροβολισμούς στο 100.

Στο σημείο έχει μεταβεί κλιμάκιο του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης προκειμένου να διαλευκανθεί τι συνέβη.

Εικάζεται αν το περιστατικό οφείλεται σε υπόθεση ερωτικής αντιζηλίας. Να αναφέρουμε ότι οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το ζευγάρι είχε χωρίσει εδώ και περίπου έναν χρόνο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!