ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος ο Κασσελάκης;»!
prodeals.gr

Αιγιαλεία: Ταυτοποιήθηκαν οι πέντε άνδρες που λεηλάτησαν τρεις φορές το ίδιο εργοστάσιο

Κατασχέθηκαν δυο αυτοκίνητα που χρησιμοποίησαν

Αιγιαλεία: Ταυτοποιήθηκαν οι πέντε άνδρες που λεηλάτησαν τρεις φορές το ίδιο εργοστάσιο

Οι αστυνομικές αρχές ταυτοποίησαν πέντε Έλληνες οι οποίοι τον περασμένο Μάρτιο εισέβαλαν στο ίδιο εργοστάσιο στην Αιγιαλεία όχι μία, όχι δύο, αλλά τρεις φορές μέσα σε τέσσερις ημέρες προκαλώντας φθορές ύψους 10.000 ευρώ.

Τις πρώτες δυο φορές, από τις 5 ως τις 7 Μαρτίου, οι δράστες ξήλωσαν καλώδια χαλκού, άρπαξαν το καταγραφικό μηχάνημα που ήταν συνδεδεμένο με τις κάμερες κλειστού κυκλώματος και διέφυγαν με αυτοκίνητο.

Όταν επέστρεψαν στις 8 Μαρτίου για να ξηλώσουν και άλλα καλώδια, έγιναν αντιληπτοί και τράπηκαν σε φυγή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των πέντε «κυνηγών» χαλκού για διακεκριμένες κλοπές και φθορά ξένης ιδιοκτησίας υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγίου, ενώ κατασχέθηκαν δυο αυτοκίνητα που χρησιμοποίησαν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.