ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αίγινα: 73χρονη βρέθηκε μαχαιρωμένη με σακούλα στο κεφάλι της! – Προσήχθη ο γιος της

Την 73χρονη γυναίκα εντόπισε νεκρή στο σπίτι της συγγενικό της πρόσωπο

Αίγινα: 73χρονη βρέθηκε μαχαιρωμένη με σακούλα στο κεφάλι της! – Προσήχθη ο γιος της

Άγριο έγκλημα εκτυλίχθηκε στην Αίγινα.

Στην Αστυνομική Διεύθυνση του Πειραιά προσήχθη ως βασικός ύποπτος για την άγρια δολοφονία της μητέρας του, ένας 55χρονος άνδρας (46 ετών κατά άλλες πληροφορίες) που φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα.

Σύμφωνα με το piraeuspress.gr, οι αστυνομικοί εντόπισαν μέσα στο σπίτι της (μετά από κλήση που δέχθηκαν από γειτόνισσα, η οποία είπε ότι «υπάρχει μια γυναίκα νεκρή στο σπίτι») στη θέση Πολλές Ελιές στην Αίγινα, μια νεκρή 73χρονη, η οποία ήταν πεσμένη στο πάτωμα, χωρίς να φορά κάποια από τα ρούχα της και η οποία έφερε πολλαπλά χτυπήματα από  αιχμηρό αντικείμενο, πιθανόν μαχαίρι, σχεδόν σε όλο της το κορμί, ενώ στο κεφάλι της είχε περασμένη μια σακούλα!

Από την έρευνα που έκαναν δεν διαπίστωσαν ούτε ίχνη παραβίασης στο σπίτι, ούτε ενδείξεις κλοπής και έστρεψαν το ενδιαφέρον τους στον γιο της άτυχης γυναίκας.  Άλλες πληροφορίες αναφέρουν η αστυνομία είχε κληθεί τα ξημερώματα στο συγκεκριμένο σπίτι, για διατάραξη κοινής ησυχίας, επειδή όπως φέρεται να είπαν γείτονες, ακουγόταν πολλή φασαρία.

Νωρίς σήμερα το πρωί, 73χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της, στη θέση Πολλές Ελιές. Η ηλικιωμένη γυναίκα βρέθηκε πεσμένη μπρούμυτα και μαχαιρωμένη.

Την 73χρονη γυναίκα εντόπισε συγγενικό της πρόσωπο, ενώ αυτή τη στιγμή έχει προσαχθεί και εξετάζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά, ο 46χρονος γιος της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Απόλυτα έγκαιρες πληροφορίες λένε ότι ο εν λόγω άνδρας φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.