ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Αίγιο: Ληστής με την απειλή όπλου άρπαξε 1.180 ευρώ από φαρμακείο

Ο ληστής έφτασε πεζός στο φαρμακείο και ακινητοποίησε την ιδιοκτήτρια

Αίγιο: Ληστής με την απειλή όπλου άρπαξε 1.180 ευρώ από φαρμακείο

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη της ένοπλης ληστείας που έγινε στις 8:30 το βράδυ της Παρασκευής σε ένα φαρμακείο επί της παλιάς εθνικής οδού Αθηνών – Πατρών, στην περιοχή Ελίκη του Αιγίου.

Ο κακοποιός έφτασε πεζός στο φαρμακείο, μπήκε μέσα φορώντας γάντια, την κουκούλα της ζακέτας του και χειρουργική μάσκα και ακινητοποίησε την ιδιοκτήτρια με την απειλή πιστολιού.

Στη συνέχεια, άρπαξε από την ταμειακή μηχανή το ποσό των 1.180 ευρώ και διέφυγε και πάλι πεζός. Όμως, στη συνέχεια επιβιβάστηκε σε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο που είχε αφήσει παρκαρισμένο στο διπλανό στενό και εξαφανίστηκε με αυτό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αιγιαλείας που προσπαθούν να εντοπίσουν τα ίχνη του ληστή, εξετάζουν τα πλάνα που συγκέντρωσαν από τις κάμερες κλειστού κυκλώματος τόσο του φαρμακείου όσο και άλλων επιχειρήσεων της περιοχής, που μπορεί να κατέγραψαν την διαφυγή του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.