ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Αιματηρό επεισόδιο στο Λασίθι: Κτηνοτρόφοι πιάστηκαν στα χέρια για τα σύνορα των βοσκοτόπων

Η συμπλοκή έγινε μεταξύ ενός 69χρονου κι ενός 35χρονου

Αιματηρό επεισόδιο στο Λασίθι: Κτηνοτρόφοι πιάστηκαν στα χέρια για τα σύνορα των βοσκοτόπων

Τα ξημερώματα της Πέμπτης (1/8) σημειώθηκε αιματηρό επεισόδιο στην περιοχή Σίτανος Λασιθίου, όταν δύο κτηνοτρόφοι πιάστηκαν στα χέρια για τα σύνορα των βοσκοτόπων.

Η συμπλοκή έγινε μεταξύ ενός 69χρονου από την περιοχή κι ενός 35χρονου από χωριό του Μυλοποτάμου.

Οι δύο άνδρες διαπληκτίστηκαν και τότε ο 35χρονος φέρεται, σύμφωνα με τις πληροφορίες, να χτύπησε τον 69χρονο στο πρόσωπο προκαλώντας του κάταγμα στη μύτη και ο ηλικιωμένος φέρεται να απάντησε βγάζοντας μαχαίρι και τραυματίζοντάς τον.

Και οι δύο μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο ενώ ο 69χρονος συνελήφθη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 35χρονος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Βενιζέλειο νοσοκομείο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.