ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ωραίος ο Α.Σαμαράς χθες! Νόμιζες, ακούγοντάς τον, ότι διάβαζες τα ρεπορτάζ του pronews.gr. Welcome to the club!

Αιματηρό περιστατικό στην Κομοτηνή: 25χρονος και 38χρονος μαχαίρωσαν συγγενή τους μετά από καυγά σε νυχτερινό κέντρο

Ο τραυματίας διακομίστηκε στο νοσοκομείο της πόλης, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο στην κοιλιακή χώρα και το χέρι

Αιματηρό περιστατικό στην Κομοτηνή: 25χρονος και 38χρονος μαχαίρωσαν συγγενή τους μετά από καυγά σε νυχτερινό κέντρο

Συγγενείς ήρθαν στα χέρια τα ξημερώματα της Τετάρτης σε ένα νυχτερινό κέντρο της Κομοτηνής με αποτέλεσμα να τραυματιστεί με μαχαίρι ένας 59χρονος.

Ο τραυματίας διακομίστηκε στο νοσοκομείο της πόλης, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο στην κοιλιακή χώρα και το χέρι, χειρουργήθηκε και παρέμεινε για νοσηλεία, με την κατάστασή του να κρίνεται σταθερή χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από την προανάκριση προέκυψε ότι δράστης της επίθεσης, που είχε άγνωστο κίνητρο, είναι ένας 25χρονος και συνεργός του ένας 38χρονος. Και οι δυο έχουν συγγενική σχέση με το θύμα και αναζητήθηκαν από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας, αλλά δεν εντοπίστηκαν και σε βάρος τους έχει σχηματιστεί δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία, επικίνδυνη σωματική βλάβη και εξύβριση, κατά περίπτωση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.