ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Πολύ κακό για το... τίποτα! Κυριολεκτικά, όμως...
prodeals.gr

Αιτωλοακαρνανία: 26χρονος επιδειξίας κατέβασε το παντελόνι του μέσα σε λεωφορείο με μαθητές

Ο 26χρονος με περίσσιο θράσος τους ακολούθησε μπαίνοντας και αυτός στο σχολείο, συνεχίζοντας να τους παρενοχλεί

Αιτωλοακαρνανία: 26χρονος επιδειξίας κατέβασε το παντελόνι του μέσα σε λεωφορείο με μαθητές

Ένας 26χρονος επιδειξίας κατέβασε το παντελόνι του μέσα σε αστικό λεωφορείο που μετάφερε μαθητές.

Όπως αναφέρει το tempo24.news, το περιστατικό σημειώθηκε το πρωΐ της Τετάρτης (16/10) όταν μαθητές μπήκαν στο αστικό λεωφορείο για να τους μεταφέρει στο Γυμνάσιου Λεπενούς Αιτωλοακαρνανίας. Μαζί τους επιβιβάστηκε και ένας 26χρονος.

Ο νεαρός άρχισε να παρενοχλεί μία 14χρονη μαθήτρια, ενώ κάποια στιγμή κατέβασε το παντελόνι του μένοντας γυμνός. Τόσο η 14χρονη όο και οι συμμαθητές της σοκαρίστηκαν από το θέαμα και κατέβηκαν γρήγορα από το λεωφορείο για να μπουν στον προαύλιο χώρο του σχολείου. Ωστόσο, ο 26χρονος με περίσσιο θράσος τους ακολούθησε μπαίνοντας και αυτός στο σχολείο, συνεχίζοντας να τους παρενοχλεί.

Η διευθύντρια του γυμνασίου ενημερώθηκε και ειδοποίησε την Αστυνομία που έφθασε αμέσως και τον συνέλαβε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα αναζητείται και ο οδηγός του λεωφορείου σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για την έκθεση ανηλίκων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.