ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στέφανε όλα καλά: Κάνε δικό σου κόμμα!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Αιτωλοακαρνανία: Άνδρας πήγε να χτυπήσει ποδηλάτη με το αγροτικό του επειδή έκοψε ένα τσαμπί σταφύλια 

Στο σημείο βρέθηκαν αστυνομικοί καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ

Αιτωλοακαρνανία: Άνδρας πήγε να χτυπήσει ποδηλάτη με το αγροτικό του επειδή έκοψε ένα τσαμπί σταφύλια 

Ένα απίστευτο περιστατικό καταγράφηκε το μεσημέρι της Τρίτης στην επαρχιακή οδό Ναυπάκτου-Θέρμου στην Αιτωλοακαρνανία.

Σύμφωνα με το lepanto, ένας ποδηλάτης που έκανε βόλτα, φθάνοντας έξω από ένα σπίτι που εφάπτεται με την επαρχιακή οδό, σταμάτησε και θέλησε να κόψει ένα τσαμπί σταφύλι από κλήμα, που ήταν έξω από το σπίτι.

Αιτωλοακαρνανία: Υπέστη σοβαρές ζημιές το ποδήλατο -Με αμυχές γλίτωσε ο άνδρας

Όμως, τον αντιλήφθηκε ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, στον οποίο άνηκε και το κλήμα, βάζοντας τις φωνές έδιωξε τον ποδηλάτη ενώ δεν αρκέστηκε μόνο σε αυτό. Στη συνέχεια μπήκε στο αγροτικό του και προσπάθησε να πατήσει τον ποδηλάτη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από την προσπάθεια αυτή του οδηγού του αγροτικού, υπέστη σοβαρές ζημιές το ποδήλατο ενώ ο ιδιοκτήτης του, την γλίτωσε με κάποιες αμυχές. Ο ίδιος ενημέρωσε την αστυνομία και στο σημείο βρέθηκαν αστυνομικοί καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.