ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στη Γαλλία το εντυπωσιακό δεν είναι το 34% της Λεπέν αλλά το 28% Αριστεράς και ακροαριστερών!

Συνελήφθη ο αλλοδαπός που έκλεψε λουόμενη στον Άλιμο κατά τη διάρκεια ζωντανής μετάδοσης – «Τι τη θέλει η γριά την αλυσίδα;»

Συνελήφθησαν και άλλοι 33 αλλοδαποί! - Ανήκαν σε συμμορία που έκλεβε χρυσές αλυσίδες από ηλικιωμένα άτομα.

Συνελήφθη ο αλλοδαπός που έκλεψε λουόμενη στον Άλιμο κατά τη διάρκεια ζωντανής μετάδοσης – «Τι τη θέλει η γριά την αλυσίδα;»

Οι Αστυνομικές Αρχές, προχώρησαν στη σύλληψη του αλλοδαπού που έκλεψε χρυσή αλυσίδα από λουόμενη σε παραλία του Αλίμου κατά τη διάρκεια ζωντανής μετάδοσης. 

Ο συλληφθείς ανήκε σε συμμορία που έκλεβε χρυσές αλυσίδες από ηλικιωμένα άτομα.

Μάλιστα, ο νεαρός ήταν και προκλητικός καθώς όταν οι αστυνομικοί του επισήμαναν ότι θα μπορούσε να είχε τραυματίσει τη γυναίκα φέρεται να τους απάντησε «τι τη θέλει η γριά την αλυσίδα;».

Συνολικά στην επιχείρηση της Τρίτης συνελήφθησαν 34 άτομα, οι 30 κλέφτες και οι τέσσερις κλεπταποδόχοι.

Είχε προηγηθεί παρακολούθηση 10 ημερών τόσο του αλλοδαπού που έκλεψε την αλυσίδα στην παραλία του Αλίμου όσο και των υπολοίπων συλληφθέντων.

Και οι 34 συλληφθέντες είναι αλλοδαποί και όλοι δήλωσαν ότι είναι ανήλικοι, χωρίς, όμως, να παρουσιάσουν σχετικά έγγραφα για τον ισχυρισμό τους.

Σημειώνεται, δε, ότι ο αλλοδαπός που είχε πρωταγωνιστήσει στο απίστευτο βίντεο από την παραλία του Αλίμου, την επόμενη ημέρα είχε κλέψει άλλες δύο αλυσίδες από άλλη παραλία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.