ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Με λένε Στέφανο»! Ξανασυστήνεται μετά από ένα χρόνο!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Αλιβέρι: Επίθεση 25χρονου σε 20χρονο με μαχαίρι

Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα του Σαββάτου 18/11

Αλιβέρι: Επίθεση 25χρονου σε 20χρονο με μαχαίρι

Το απόγευμα του Σαββάτου 18/11 στο κέντρο της πόλης του Αλιβερίου, στη Εύβοια, σημειώθηκε επίθεση με μαχαίρι εναντίον ενός 20χρονου, από έναν 25χρονο.

Σύμφωνα με μαρτυρίες περαστικών από τον πεζόδρομο του Αλιβερίου στο evima.gr, ο εικοσιπεντάχρονος επιτέθηκε σε αγόρι 20 ετών το οποίο περνούσε από τον πεζόδρομο και του έβγαλε μαχαίρι.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο 20χρονος περνούσε από τον πεζόδρομο Αλιβερίου και ο 25χρονος τον ρώτησε με επιτακτικό ύφος «πού πας εσύ» με αποτέλεσμα εικοσάχρονος να του απαντήσει «τι σε ενδιαφέρει εσένα πού πηγαίνω εγώ».

Στάθηκε αφορμή ο 25χρονος να του επιτεθεί και να αρχίζει να τον χτυπά με μπουνιές. Περαστικοί φώναζαν βοήθεια καθώς και ένας ηλικιωμένος ο οποίος έβγαζε χρήματα από το ATM τράπεζας.

Ο 20χρονος προκειμένου να αμυνθεί τράβηξε και έσκισε την μπλούζα του 25χρονου και την στιγμή εκείνη τον είδε να βγάζει από την τσέπη του ένα μαχαίρι για να του επιτεθεί. O 20χρονος κατάφερε να φύγει τρέχοντας και κατάφερε να ξεφύγει από τον εικοσιπεντάχρονο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Άμεσα ενημερώθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Αλιβερίου που εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό και σύμφωνα με πληροφορίες ο εικοσιπεντάχρονος εντοπίστηκε πριν από λίγο στην Χαλκίδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.